5 nieuwe U-Page One website templates jan/feb 2018

U-Page One website templates  jan/feb 2018

Elk van je doelstellingen verdient een knipoog en toejuiching - hoe groot of klein ze ook zijn. Van familiemijlpalen tot nieuwe zakelijke ondernemingen, vier je persoonlijke en/of merkprestaties met een van onze 5 nieuwe website templates.

Elke website template is zorgvuldig ontworpen om uw ideeën online te laten uitkomen.

 

Healthy Food U-page One website template

Healthy food - website

De Healthy Food website-template, voor o.a. fruit en groenten dat perfect ontworpen is voor allerlei biologische landbouwbedrijven en biologische winkels, waaronder biologisch voedsel, biologisch fruit en groenten, biologische boerderij, agrarisch bedrijf of eigenlijk alles wat te maken heeft met een milieuvriendelijke en gezonde levensstijl.

 

Color Shop U-Page One website template

Color Shop - website

De Color Shop is een kleurrijke website met een aantal unieke onderdelen zoals een Video Header, Review columns, Foto popups en meer. Dit thema is o.a. zeer geschikt voor promotie websites.

 

Contruction U-Page One website template

Construction - website

Construction - Bouw & Bedrijfs website speciaal ontworpen voor bouwnijverheid, architectuur, renovatie, woningontwerp of tuinbouw, Interieurontwerp, Openluchtontwerp, Architectuur, Tuin- en Aannemingswerken, Landscaping, enz. Deze website-template wordt geleverd met een geweldig uniek ontwerp.

 

Axle U-Page One website template

Axle - website

Zeer gestroomlijnde website met een opvallend zij-menu. Door de transparante opbouw is dit thema zeer geschikt voor een Bedrijfsprofiel of Producten presentatie.

 

Echo U-Page One template

Echo - website

Een eenvoudig toch stijlvolle mode-etalage veel prominente afbeeldingen. Dit thema geeft een persoonlijke touch, en biedt alle onderdelen van die nodig zijn om te converteren naar elk type website zoals Mode, Fotografie, Beauty Salon of een Blog.