Een frisse kijk op domeinen

Giga uitbreiding van ons domein assortiment

Gewone en toplevel domeinen

We hebben onze domeinen van 57 naar 489 (!) verschillende soorten uitgebreid. Met andere woorden; buiten de standaard extensies kunnen we nu ook gigantisch veel top level domeinen bieden.

Om er zomaar een paar te noemen, leveren we nu onder andere:

.dog
.energy
.shop
.design
.baby

.financial
.institute
.wine
.sale
.toys

.catering
.top
.racing
.photos
.media

En dit allemaal tegen zeer aantrekelijke prijzen!

Direct verwijzen naar het doel voor betere conversie

Naast de standaard .nl-, .com-, .org-, .nu- en .net-domeinnamen zijn er nu honderden nieuwe domeinnaam-extensies beschikbaar waar je als ondernemer of hobbyist uit kunt kiezen.

De nieuwe extensies bieden kansen voor je organisatie op het gebied van online marketing.: Door je website los te koppelen van een landextensie als .nl, vergroot je niet alleen je markt (hoewel dat nog wel afhankelijk is van taal), maar verklein je ook de mogelijkheid op minder relevant verkeer naar je website. Met een nieuwe extensie kun je je diensten zodanig kaderen dat direct door de domeinnaam duidelijk is waar je website over gaat en wat er te vinden is. Heb je bijvoorbeeld een restaurant dat Paul’s heet, dan zal ‘pauls.restaurant’ een veel duidelijkere keuze zijn dan ‘pauls.nl’. Hierdoor zullen meer zoekers doorklikken naar jouw website, omdat ze direct aan jouw extensie kunnen zien wat ze zoeken; een restaurant! De zoek en vind relevantie wordt hierdoor enorm vergroot.

Core business

Wil je jouw merk of bedrijf online een innovatieve injectie geven? Denk dan eens aan zo’n nieuwe extensie die meteen iets zegt over jouw core business. Nu deze extensies voor domeinnamen nog weinig gebruikt worden, word je meteen gezien als fris en innovatief, wat positief zal uitpakken voor je imago en bedrijfsresultaat.

Het is ook mogelijk om de nieuwe domeinnaam door te sturen naar jouw eigen .nl-domein. Zo komen (potentiële) klanten ook op jouw .nl domein (pauls.nl) terecht als ze jouw website intikken met pauls.restaurant.

Verdere uitbreiding van onze Trustee service

Het was eerder niet mogelijk om domeinen zoals .de en .uk te registreren. Aangezien de aanvrager ook fysiek in dat land woonachtig moest zijn. Dit is nu voor veel domeinen door onze trustee service opgelost.

Uitleg Domicilieadres en Trustee diensten

Domicilieadres (ook wel "lokale aanwezigheid" of "trustee -diensten" genoemd) impliceert de aanwezigheid van een echt adres op het grondgebied van de staat onder wiens beheer het register zich bevindt. Sommige domeinen, zoals .de, .uk en enkele andere, vereisen dat de eigenaar een lokaal adres heeft tijdens de registratie. Vanaf nu is het mogelijk om aAls de eigenaar (zonder lokaal adres) de trustee service optie tijdens de registratie in te schakelen en te activeren.

Tot slot kan de gebruiker er zeker van zijn dat de registratie succesvol zal verlopen en dat er geen problemen zullen zijn gedurende de gehele levenscyclus van het domein.

 

Prijslijst bekijken of Jouw domein direct bestellen