Google Chrome 68 introduceert HTTPS als de nieuwe security must-have

Let op alle website-eigenaren, van bedrijven tot blogs! Dit is de laatste oproep om uw website te beveiligen voordat er een aantal grote veranderingen op het web plaatsvinden, waaronder Google Chrome 68. Als u de aankondiging van februari hebt gemist, markeert Google vanaf juli 2018 alle HTTP-sites als 'Niet veilig'.

De Google Chrome 68-release in juli markeert alle HTTP-sites als Niet veilig.
 

Bovendien, aangezien het de doelstelling van Google is om ervoor te zorgen dat internetgebruikers gemakkelijk kunnen herkennen of sites veilig zijn of niet, wordt de waarschuwing Niet veilig prominent weergegeven op sites zonder een beveiligde HTTPS-verbinding.

In een poging om de wereld naar een veiliger wereldwijd internet te drijven, begon Google Chrome alle HTTP-webpagina's met formulieren vorig jaar als onveilig te markeren, evenals HTTP-sites die via een incognitovenster werden geopend. In slechts een jaar tijd zorgde zo'n kleine verandering ervoor dat 68 procent van het Android- en Windows-verkeer en 78 procent van Chrome OS en Mac-verkeer naar HTTPS verschoof. Nu gebruiken 81 van de top 100-sites standaard HTTPS.

Google Chrome 68 niet beveiligd

Hoe lang moet ik mijn website beveiligen?
Google schat de release van Google Chrome 68 ergens aan het begin van juli 2018. Zodra ze de sprong hebben gemaakt, zullen andere browsers waarschijnlijk beginnen te volgen.

Als onderdeel van de HTTPS Everywhere-beweging heeft internetbrowser Mozilla Firefox al openlijk verklaard bij Google dat het hun bedoeling is om van HTTPS het nieuwe minimum te maken. In januari 2017 implementeerde Firefox bijvoorbeeld een beleid dat vormelementen op HTTP-sites markeert als onveilig en zij waarschuwen gebruikers dat elke inloginformatie kan worden aangetast.

Welke invloed heeft Google Chrome 68 op mijn site?
Met ongeveer 60 procent van al het internetverkeer dat wordt gebruikt via Google Chrome, heeft een dergelijke wijziging gevolgen voor elke website op internet.

Als uw website standaard geen HTTPS uitvoert, zien uw bezoekers een vlag naast uw domeinnaam in de bovenste adresbalk van de Google Chrome 68-browser die aangeeft dat uw website niet beveiligd is.

Verdere inspectie zal een waarschuwing voor de gebruiker onthullen dat zij zouden moeten afzien van het invoeren van persoonlijke informatie op uw site om te voorkomen dat aanvallers hun gegevens stelen. Het ontbreken van een SSL-certificaat op uw site heeft uw site altijd kwetsbaar voor inhoudinjectie, zoals de internetintroductie door een ISP van advertenties en malware op uw site.

Waarom zijn SSL's zo geweldig?
De vereisten van Google Chrome 68 zijn misschien niet zo belangrijk voor website-eigenaren die geen betalingen verwerken of informatie vragen, maar ik zal het herhalen:

Alle websites hebben HTTPS-codering nodig en elke website kan profiteren van een SSL-verbinding.
 

Als u op dit moment nog geen SSL op uw site heeft geïnstalleerd, mist u automatisch de automatische zoekrangschikking van Google in 2014. Daarnaast heft Google prioriteit op HTTP-sites. Als SSL is geïnstalleerd, heeft uw site toegang tot krachtige API-tools die gebruikers gewend zijn in responsieve websites, zoals geolocatie en audio- / videostreaming.

Als dat niet genoeg motivatie was, ontgrendelen SSL's ook een aanzienlijke prestatieverbetering door uw site te laten werken via HTTP / 2, wat op zichzelf de mogelijkheid biedt om uw laadtijden met maximaal 40 procent te verbeteren!

Tegenwoordig zoeken bezoekers naar groene sloten op hun adresbalk om zich veilig te voelen voordat ze vertrouwen geven aan een site. Een SSL toont legitimiteit en professionaliteit door ervoor te zorgen dat uw gebruikers zich beschermd voelen tijdens het browsen. Geen enkele website is te klein. Geen gegevens zijn waardeloos. Met Google Chrome 68 zal het ertoe doen. Het installeren van een SSL kan niet eenvoudiger met het aantal opties dat u hebt om de klus te klaren.

Hoe kan ik mezelf beveiligen?
Eenvoudig en duidelijk, verkrijg een SSL en installeer deze op uw website. Hoewel dat misschien eenvoudig klinkt, kan het een lastige en moeilijke taak worden als het niet goed wordt gedaan. Als u het DHZ-type bent, kunt u uw SSL-vrij van Let's Encrypt kopen en handmatig op uw hostingaccount installeren. Je zult zeker van technische geest moeten zijn, een basiskennis hebben van shell-commando's, en, natuurlijk, moet je shell-toegang hebben tot je hostingaccount.

Gelukkig is er een veel eenvoudigere oplossing.
 

GoDaddy biedt een SSL-certificaatinstallatie met één klik voor sites die bij ons worden gehost. Voor een totale gemoedsrust en tijdbesparende oplossing, zal onze Managed SSL-service uw SSL-certificaat voor u installeren, configureren en onderhouden. We zorgen ervoor dat al uw site-pagina's correct worden geïmplementeerd met SSL om fouten met gemengde inhoud te voorkomen. Bovendien zorgen wij voor doorlopend SSL-onderhoud en verlenging, zodat u geen vinger hoeft op te tillen.

GoDaddy biedt een uitgebreid assortiment SSL's - van jokertekens die alle subdomeinen van een domein bestrijken tot Extended Validation-certificaten om uw domein een groene balk en bedrijfsverificatie te geven.

SSL-certificaten zijn zo gemakkelijk, economisch en voordelig dat het al een nadeel is om er geen op uw site geïnstalleerd te hebben. Blijf niet achter in het stof. Neem de tijd om een ​​SSL op uw site te installeren en u zult nooit meer terug willen gaan - Google Chrome 68 of niet.

De Google Chrome 68-release in juli markeert alle HTTP-sites als Niet veilig.