APOODesign steunt de Clini Clowns

Clini Clowns

Clini Clowns Missie en visie

Kinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat hun omgeving zich voornamelijk richt op de ziekte of handicap komen de kinderen ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen met een ziekte of handicap onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn.

Waarom doen we wat we doen?

Via al onze activiteiten willen we afleiding en plezier bieden aan kinderen met een ziekte of handicap (lichamelijk of geestelijk). Daarmee willen we een bijdrage leveren aan hun kwaliteit van leven. Via het stijlfiguur van de clown maken wij contact met het kind en tillen wij hem even uit de dagelijkse werkelijkheid. Daarbij kan het spel helpen zijn situatie te verwerken.

Doelstelling CliniClowns

Onze doelstelling is drieledig:

  1. Het bieden van afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap. Maar ook aan kinderen in andere moeilijke situaties. Met als doel een bijdrage te leveren aan hun kwaliteit van leven.
  2. Het geven van voorlichting over het belang van spelen.
  3. Het samenwerken met en het verlenen van diensten aan andere entiteiten waarmee de stichting in een groep is verbonden.

 

Samen aan de slag voor een lach!
Steun de Clini Clowns en doneer.

 

Bron : www.cliniclowns.nl